Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Lorem ipsum dolor sit amet

Nunc eget consectetur massa, semper pharetra neque. Aenean in tempus orci. Nullam semper augue id ex dictum ultricies. Nulla nec tincidunt elit, a sollicitudin risus. Maecenas congue quam vitae felis laoreet fringilla.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο Καραβίδας ήταν και παραμένει μια από τις καλύτερες και ποιοτικότερες, όσον αφορά τη γεύση, ψαροταβέρνες της Αθήνας. Τώρα πια, διαθέτει και έναν από τους πιο κομψούς στην απλότητά του χώρους. Η ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, μετά από δώδεκα χρόνια αναγνωρισμένης και από τους απαιτητικότερους ψαροφαγάδες προσφοράς στη γευστική σας απόλαυση, έδωσε τη χάρη και την αισθαντικότητα, την άνεση και τη ζεστασιά, το χρώμα και την ζωντάνια που χρειαζόταν για να τον πεις πια ένα ολοκληρωμένο μαγαζί. Και πλέον δεν είναι σπάνιο, τις δύσκολες μέρες της εβδομάδας να μην βρίσκεις τραπέζι! Γι’ αυτό, προτιμήστε τις καθημερινές.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Καραβίδα βέβαια είναι η λεπτότητα! Η λεπτότητα των γεύσεων, η λεπτότητα στο ψήσιμο των ψαριών που έρχονται λαχταριστά στο τραπέζι σας με όλα τα ζουμιά τους, η λεπτότητα στο τηγάνισμα, η λεπτότητα και η ευγένεια στο σερβίρισμα, πλέον και η λεπτότητα στις... τιμές.

LOREM IPSUM

LOREM IPSUMLOREM IPSUMLOREM IPSUMLOREM IPSUMLOREM IPSUMLOREM IPSUMLOREM IPSUMLOREM IPSUMLOREM IPSUM